Colin Firth mieri do spoločnosti Meryl Streepovej

Anglický herec Colin Firth rokuje o úlohe v pokračovaní muzikálu Mary Poppins (1964).

22.10.2016 00:00
Colin Firth Foto: ,
Herec Colin Firth.
debata

Rodák z mesta Grayshott by mal v snímke s názvom Mary Poppins Returns stvárniť riaditeľa Fidelity Fiduciary Bank Williama Weatheralla Wilkinsa. V prípade dohody sa 56-ročný herec predstaví po boku Emily Blunt, Lin-Manuela Mirandu, Bena Whishawa, Emily Mortimer a Meryl Streep, ktorá stvárni sesternicu kúzelnej opatrovateľky Top­sy.

Dej sa bude odohrávať v Londýne v období Veľkej hospodárskej krízy. Jane (Mortimer) a Michael (Wishaw) Banksovci, o ktorých sa Mary (Blunt) starala v prvom filme, sú už dospelí, pričom Michael je otcom troch detí. Po nešťastnej udalosti, ktorá zasiahne ich rodinu, sa čarovná opatrovateľka vráti a s pomocou kúziel a jej priateľa Jacka (Miranda) im pomôže znovu objaviť radosť, ktorá sa im vytratila zo života.

Réžiu má na starosti Rob Marshall, ktorý sa spolu s Marcom Plattom a Johnom DeLucom podieľa aj na produkcii. Autorom scenára je David Magee. Marc Shaiman a Scott Wittman napíšu nové skladby pre film a majú na starosti celkový soundtrack snímky. Film plánujú uviesť do amerických kín 25. decembra 2018.

debata chyba
Viac na túto tému: #Colin Firth #Mary Poppins

+ Malé kroky vedú k veľkým zmenám v zdraví a športe.
Nevyberajte si tú najjednoduchšiu cestu, nie je to poslanie...

+ Zvoľte si vhodnú starostlivosť pre vašu pokožku, nepoužívajte hocičo.
Zvážte oblečenie aké nakupujete, môžete sa...