Jennifer Lawrence ako manželka slávneho spisovateľa

Herečka stvárni Zeldu Fitzgerald vo filme Rona Howarda.

23.10.2016 13:00
Herečka Jennifer Lawrence na premiére filmu A... Foto: ,
Herečka Jennifer Lawrence.
debata

Novinka s pracovným názvom Zelda vznikne podľa rovnomenného bestselleru spisovateľky Nancy Milford z roku 2001. Scenár si zobrala na starosť Emma Frost, známa vďaka práci na seriáloch Hriešnici (2011) alebo The Man in the High Castle (2015).

Snímka prinesie príbeh o Fitzgeraldinom živote po boku uznávaného autora, zatiaľ čo sa sama snaží preraziť ako spisovateľka. Film sa tak bude zaoberať otázkou, či existuje skutočná láska medzi umeleckými rivalmi. Životopisná dráma by mala tiež priblížiť bujarý život Fitzgeraldovcov, ktorý zahŕňal i hádky, alkohol či neveru. Okrem toho ponúkne pohľad na to, ako spisovateľka bojovala so schizofréniou, pre ktorú ju opakovane umiestňovali do psychiatrických kliník.

Dvadsaťšesťročná Lawrence sa pri projekte stretne i s producentkou Allison Shearmur, s ktorou spolupracovala aj na úspešnej filmovej adaptácii dobrodružnej trilógie Hry o život. Shearmur sa postará o produkciu spolu s Brianom Oliverom a Justine Ciarrocchi, pričom produkčne sa pod snímku podpíše aj samotná Lawrence.

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Lawrence #Zelda

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...