Speváčka Sky Ferreira má pred sebou veľkú výzvu! Ale hereckú

Americká speváčka a herečka Sky Ferreira sa predstaví v snímke Lords Of Chaos. Novinka vznikne podľa knihy Lords of Chaos: The Bloody Rise of the Satanic Metal Underground (1993), ktorú napísali Michael Moynihan a Didrik Soderlind.

24.10.2016 00:00
Sky Ferreira Foto:
Speváčka Sky Ferreira.
debata

Réžiu má na starosti Jonas Akerlund, ktorý v minulosti pracoval na klipoch pre Roxette, U2, The Rolling Stones, Ozzyho Osbourna, Madonnu či Robbieho Williamsa. O scenár sa postarali Dennis Magnusson a spomínaný Akerlund. Vo filme sa objavia aj Rory Culkin, Emory Cohen alebo Jack Kilmer.

Dej novinky sa bude zameriavať na nórsku blackmetalovú kapelu Mayhem, ktorá vznikla v roku 1983 v Osle a doteraz vydala päť albumov. Per Yngve Ohlin, líder kontroverznej formácie, ktorú spájajú s podpaľovaním kostolov v Nórsku, spáchal v apríli 1991 samovraždu. Dožil sa 22 rokov. Gitarista Oystein Aarseth zomrel v auguste 1993 vo veku 25 rokov po tom, ako ho zavraždil niekdajší basgitarista skupiny Varg Vikernes.

Sky Tonia Ferreira vydala v roku 2011 prvé EP As If!, po ktorom uviedla na trh druhé EP Ghost (2012). Debutový album Night Time, My Time ponúkla v októbri 2013. Podieľali sa na ňom Ariel Rechtshaid, Justin Raisen alebo Shirley Manson z kapely Garbage. Dvadsaťštyriročná Ferreira, ktorá má na konte single ako Obsession, Sex Rules, Everything Is Embarrassing, You're Not the One či I Blame Myself, vydala v novembri 2013 tretie EP Night Time, My Time: B-Sides Part 1. Venuje sa tiež modelingu a herectvu. Objavila sa napríklad v snímkach Putty Hill (2010), The Green Inferno (2013) alebo Elvis & Nixon (2016).

debata chyba
Viac na túto tému: #Sky Ferreira #Lords of Chaos #The Bloody Rise of the Satanic Metal Underground

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...