Porotcovia to prehnali, zhodli sa po Let´s Dance Krainová s Podzámskou

Krainová sa na párty po priamom prenose takmer neudržala na nohách. Únava urobila svoje a modelka sa posťažovala, že tancuje, aj keď spí.

22.03.2010 02:33 , aktualizované: 07:47
Simona Krainová Foto:
Simona Krainová počas prvého kola šou.
debata

Simona Krainová aj Elena Podzámska sa na párty po priamom prenose Let´s Dance zhodli, že porotcovia boli k ich výkonom prehnane kritickí. „Porota si na mne zgustla, najmä Zdeněk Chlopčík. Veď predsa nehodnotil Majstrovstvá Slovenska alebo Európy, ale hercov, moderátorov a spevákov, ktorí sa snažia tancovať,“ povedala Elena Podzámska.

No vzápätí dodala, že pod jej výkon sa podpísala najmä tréma. Tá vraj bola počas večera obrovská. „V nedeľu sme si to naozaj odžili, bolo to pre nás všetko úplne nové. Publikum, porota a najmä kritické slová. Verím tomu, že o týždeň pôjde všetko lepšie.“

Čítajte, ako porota hodnotila tancujúce celebrity v prvý večer

Podobné pocity mala aj modelka Simona Krainová, ktorá sa túžila čo najskôr dostať do postele. „Vstávala som pred siedmou ráno, navyše som sa vôbec nevyspala, lebo aj vo sne som stále tancovala,“ vyjadrila sa a priznala, že jej pocity z prvého kola sú viac než rozpačité.

„Nehovorím len za seba, ale za celú partiu. Naozaj sme si mysleli, že porotcovia na nás budú lepší. Predsa len, my nie sme profesionálni tanečníci. A oni nás hodnotili ako na Majstrovstvách sveta v tanci. Nikto predsa od nás nemôže chcieť, aby sme sa naučili za tri týždne tančiť, veď to ani nie je možné,“ zhodnotila Krainová a povzdychla si: „Ja už teraz nenávidím asi každý tanec. Je to náročné. Od pondelka do štvrtka trénujem v Prahe kvôli pracovným povinnostiam a potom prídem do Bratislavy a maratón pokračuje. Je to náročné psychicky aj fyzicky a navyše sa človek musí vyrovnávať so strašným stresom, ktorý je spojený s priamym prenosom,“ povedala Krainová.

Medzi hosťami premiérového kola Let´s Dance...
Obe dámy v minulosti v Let´s Dance tancovali....
+12Monika Flašíková-Beňová a Fedor Flašík prišli...
debata chyba

+ Dnes na vyprážané jedlo zabudnite, neprospeje vám to.
Dôkladné plánovanie práce zabezpečí stabilný príjem....

+ Nestrácajte hlavu, v prvom rade myslite na svoje zdravie.
Nie všetko musí byť tak ako to na prvý pohľad vyzerá,...