Gwyneth Paltrow o kamarátke Beyoncé: V súkromí je na nepoznanie!

Herečka Gwyneth Paltrow je už niekoľko rokov blízkou priateľkou speváčky Beyoncé Knowlesovej. Nedávno na ňu prezradila pár informácií pre magazín Harper's Bazaar.

28.10.2016 10:00
Gwyneth Paltrow Foto: ,
Herečka Gwyneth Paltrow na archívnom zábere.
debata

Podľa dvojnásobnej mamy a držiteľky Oscara za výkon vo filme Zamilovaný Shakespeare je slávna speváčka v súkromí osobou, ktorú by ste takmer nespoznali. „Ak by ste ju stretli a nevedeli ste, kto to je alebo čo urobila, bolo by pre vás priam nepochopiteľné, že to bola Beyoncé,“ uviedla Paltrow pre magazín.

„Niektorí slávni ľudia, aj v čase, keď sú mimo práce, dokážu mať istý druh energie, ktorý vás premôže. Beyoncé taká nie je, v súkromí je veľmi skromná a normálna. Je to tá najmilšia mama. Je veľmi plachá,“ opísala svoju priateľku známa filmová blondínka.

„Skutočne by ste neverili, že to je Beyoncé. Hovorili by ste si, nie, toto nebola ona. Aj preto vždy, keď ju vidím na pódiu, ohúri ma. Vtedy si poviem, kurník, na toto som úplne zabudla,“ doplnila ešte 44-ročná Paltrow, ktorá sa nedávno zúčastnila v Madride na galavečere magazínu Elle. Zažiarila tam v kreácii z dielne Gucci.

Thank you, Ambassador for a quick and amazing stay in #madrid and for being such a handsome date @theserranopost #happy30elle #tous #gucci

Fotka uverejnená používateľom Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow),

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Gwyneth Paltrow #rozhovor #Beyoncé Knowles #kamarátka #skromnosť

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...