Angelina Jolie získala starostlivosť o deti, všetky zostanú s ňou!

Americká herečka a režisérka Angelina Jolie získala starostlivosť o deti, ktoré má s manželom, hercom Bradom Pittom.

08.11.2016 11:02
Brad Pitt a jeho manželka Angelina Jolie Foto:
Herec Brad Pitt a jeho manželka Angelina Jolie na archívnom zábere.
debata (13)

Dvojica sa v súčasnosti rozvádza. Americkému týždenníku Us Weekly potvrdili informáciu zástupcovia 41-ročnej rodáčky z Los Angeles. „Môžeme potvrdiť, že odborníci zaoberajúci sa starostlivosťou o deti podporili právoplatnú dohodu, ktorú podpísali obe strany pred viac ako týždňom. Podľa nej, všetkých šesť detí zostane v starostlivosti matky a budú spolu s otcom navštevovať terapeutické sedenia. Nemôžeme poskytnúť žiadne ďalšie detaily,“ uviedli zástupcovia a dodali, že herec bude môcť deti navštevovať.

Podľa nemenovaného zdroja z okolia Jolie dohoda nie je dočasná. „Nie je v nej uvedený žiadny dátum konca platnosti. Jediný spôsob, ako je možné túto dohodu zmeniť, je, že sa na tom zhodnú obe strany, prípadne by Brad musel dať na súd novú žiadosť,“ dodal. Správa o pridelení starostlivosti prišla po tom, ako Pitt v piatok požiadal o spoločnú fyzickú aj právnu starostlivosť o všetkých šesť detí.

//// Držiteľka Oscara za úlohu Lisy v dráme Narušenie (1999) podala žiadosť o rozvod 19. septembra, pričom ako dôvod uviedla neprekonateľné rozdiely a ako dátum odlúčenia 15. september. Jej žiadosti údajne predchádzal incident, pri ktorom 52-ročný rodák z mesta Shawnee v Oklahome pod vplyvom alkoholu verbálne a fyzicky napadol ich 15-ročného syna Maddoxa na palube súkromného lietadla. Americký Federálny úrad pre vyšetrovanie (FBI) v súčasnosti preveruje, či existujú dôkazy na otvorenie vyšetrovania v prípade napadnutia dieťaťa.

Angelina Jolie a William Bradley „Brad“ Pitt sa zoznámili počas nakrúcania akčného filmu Pán a pani Smithovci (2005), v ktorom stvárnili titulné postavy. Zasnúbili sa v roku 2012 po siedmich rokoch vzťahu. V roku 2014 sa zosobášili, a to najprv na súde v Kalifornii a neskôr na francúzskom zámku Miraval.

Tri z detí – spomínaného Maddoxa pochádzajúceho z Kambodže, Paxa z Vietnamu a Zaharu z Etiópie – si pár adoptoval. V máji 2006 sa im narodila dcéra Shiloh a o dva roky neskôr Jolie priviedla na svet dvojčatá Knoxa a Vivienne.

13 debata chyba
Viac na túto tému: #deti #súd #Angelina Jolie #Brad Pitt #starostlivosť #zverenie

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...