Bublé ruší vystúpenia, bude s rodinou! Dôvodom je synčekova rakovina

Kanadský spevák Michael Bublé zrušil vystúpenie na udeľovaní BBC Music Awards, ktoré sa bude konať 12. decembra v Londýne. Informáciu prezradil DJ Steve Wright v relácii BBC Radio 2.

09.11.2016 14:50
Kanadský spevák Michael Buble na archívnom zábere. Foto: ,
Kanadský spevák Michael Buble na archívnom zábere.
debata

Spevák a jeho manželka, argentínska herečka a modelka Luisana Lopilato minulý týždeň oznámili, že ich trojročný syn Noah trpí rakovinou. „Sme zdrvení, že nášmu staršiemu synovi Noahovi nedávno diagnostikovali rakovinu. Momentálne sa lieči v USA. Vždy sme prízvukovali dôležitosť rodiny a lásky k našim deťom,“ napísali manželia na Facebooku.

„Luisana a ja sme odložili kariéry bokom, aby sme mohli všetok náš čas a pozornosť venovať Noahovi, a pomôcť mu tak uzdraviť sa. V tomto náročnom období vás žiadame iba o vaše modlitby a súkromie. Čaká nás dlhá cesta a dúfame, že s podporou rodiny, priateľov a fanúšikov na celom svete tento boj vyhráme. Ak Boh dá,“ odkázali tiež prostredníctvom sociálnej siete 41-ročný interpret a jeho manželka, ktorí majú okrem Noaha aj deväťmesačného syna Eliasa.

Na udeľovaní BBC Music Awards sa predstavia napríklad Kaiser Chiefs, Emeli Sandé, Lukas Graham, The 1975 alebo Zara Larsson. Bublé by mal na budúci rok moderovať odovzdávania BRIT Awards a Juno Awards.

debata chyba
Viac na túto tému: #syn #rakovina #Luisana Lopilato #Michael Bublé #vystúpenie #zrušenie

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...