Alicia Silverstone úplne nahá! Vyzliekla sa pre ovce, chce ich chrániť

Už nielen kožušiny, ale aj vlna! Ochranárom zvierat, do ktorých čela sa postavila herečka Alicia Silverstone, prekáža používanie vlny oviec. A vytasili na to nahé zbrane.

22.11.2016 14:16
debata (8)
Herečka Alicia Silverstone v kampani... Foto: PETA
Alicia Silverstone Herečka Alicia Silverstone v kampani organizácie PETA.

Konkrétnejšie samotná herečka, ktorá je zanietenou vegetariánkou a roky podporuje aktivity organizácie PETA. Už v minulosti sa celkom nahá objavila v kampani, ktorá upozorňovala na zabíjanie zvierat pre kožušiny. Tentoraz protestuje práve proti vlne.

Štyridsaťročná blondínka využila typický slogan – Radšej budem chodiť nahá ako nosiť… áno, čítate správne – vlnu. Hoci doposiaľ sa na využívanie vlny upozorňovalo málo, Silverstone tvrdí, že ľudia zďaleka nepoznajú dôsledky priemyslu, v rámci ktorého sa získava vlna z oviec na výrobu vlnených svetrov, kabátov či iných materiálov.

Herečka Alicia Silverstone. Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Herečka Alicia Silverstone. Herečka Alicia Silverstone.

„Ľudia si myslia, že to je v poriadku. Hovoria si, veď tú ovcu len oholia, nezabijú ju. Ale vo fabrikách, kde sa ovce strihajú sú prístroje, ktoré pracujú neuveriteľne rýchlo. Ovce sú pri nich často zranené, nožnice ich porežú, utrpia ťažké zranenia. A nikto tieto ich zranenia nerieši, prístroj ide k ďalšiemu zvieraťu,“ komentovala Silverstone vo videu, ktoré vzniklo ku kampani.

Opakovane teda vyzýva ľudí, aby prestali nosiť vlnu a obmedzili tak odevný priemysel, ktorý stojí na jej produkcii, získavaní a spracovaní.

8 debata chyba
Viac na túto tému: #nahá #kampaň #ochrana #Zvieratá #PETA #vlna #Alicia Silverstone

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...