Rozvod Pálffyho a Belányiovej?! Česi hokejistu nazvali slovenský Woods

Manželstvo bývalej moderátorky Andrey Belányiovej a hokejistu Žigmunda Pálffyho sa otriasa v základoch. V rodine slovenských prominentov sa údajne schyľuje k rozvodu. Informoval o tom denník Nový čas.

23.04.2010 13:27
Žigmund Pálffy a Andrea Pálffy-Belányi Foto:
Hokejista Žigmund Pálffy a jeho manželka Andrea Belányi ešte v čase, keď bolo všetko v poriadku.
debata

Dôvodom odlúčenia manželov, ktorí majú spoločne dcéru Saskiu, má byť hokejistova nevera. Tieto teórie podporila svojimi slovami aj niekdajšia tvár televízie TA3, ktorú cituje webový portál Čas.sk: „Momentálne máme manželskú pauzu, pretože prednedávnom som zistila veci, z ktorých som ešte stále v šoku a zásadne zmenili môj život,“ uviedla Pálffy-Belányiová.

Ďalej situáciu odmietla komentovať. Pôvabná brunetka sa nevyjadrila ani k možnosti prípadného rozvodu. Škandalózna kauza zaujala už aj médiá v susednom Česku – tie si pohotovo našli prirovnanie pre slovenského športovca. „Pálffy podvádza svoju ženu ako Tiger Woods,“ píše Blesk, ktorý pridáva aj „zaručenú“ informáciu o stáde mileniek.

Ak by to však aj bola pravda, jeden veľký rozdiel tu predsa len existuje. Slovenské milenky sa narozdiel od tých Woodsových zatiaľ nechcú medializovať. Ako sa vyvinie táto kauza okolo zdanlivo šťastného manželstva, ukážu najbližšie dni.

debata chyba

+ Vyčistite si myseľ, zlé myšlienky vám môžu spôsobiť žalúdočné ťažkosti.
Robte to, čo vás baví, aj keď to nebude...

+ Spánok je dôležitý a vy ho máte príliš málo, tak zostaňte v posteli.
Nenechávajte rozhodnutie len na svojich...