Ukáže svoj talent? Brooklyn Beckham vydáva knihu fotografií

Brooklyn Beckham, syn anglickej módnej návrhárky, modelky a speváčky Victorie Beckham a jej manžela, bývalého futbalistu a modela Davida Beckhama, vydá knihu fotografií.

30.11.2016 14:51
Brooklyn Beckham (vpravo) a Romeo Beckham Foto: ,
Súrodenci Brooklyn Beckham (vpravo) a Romeo Beckham prišli na premiéru filmu Star Wars: Sila sa prebúdza.
debata

Novinka s názvom What I See sa dostane na trh 4. mája. Sedemnásťročný autor o tom informoval prostredníctvom služby Instagram, kde tiež zverejnil obal publikácie. Je na ňom samotný mladík, ktorý sa fotí pred zrkadlom.

Kniha bude obsahovať približne 300 záberov a tiež sprievodný text, o ktorý sa postaral Brooklyn Beckham. Najstarší syn spomínaného celebritného páru sa venoval štúdiu fotografie v New Yorku a preferuje čiernobiele fotografie. „Každá kapitola rozpráva iný príbeh prostredníctvom Brooklynových fotiek, ktoré sprevádzajú jeho vlastné slová,“ uviedli zástupcovia vydavateľstva Penguin Random House, ktorí označili knihu za unikátnu, autentickú a vkusnú.

Brooklyn Joseph Beckham sa 42-ročnej niekdajšej členke skupiny Spice Girls a 41-ročnému Davidovi Beckhamovi narodil 4. marca 1999. Okrem neho majú aj ďalších dvoch synov: 14-ročného Romea Jamesa, jedenásťročného Cruza Davida a päťročnú dcéru Harper Seven.

debata chyba
Viac na túto tému: #kniha #fotografia #Brooklyn Beckham

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...