Mariah Carey po rozchode dlho nesmútila. Zbalila tohto sexi zajačika!

Iba nedávno prekvapili správy o tom, že Mariah Carey sa rozišla s miliardárom Jamesom Packerom. Dlho však sama nezostala.

02.12.2016 11:44
debata (1)
Mariah Carey na zábere z predstavenia šou... Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
Mariah Carey, Bryan Tanaka Mariah Carey na zábere z predstavenia šou Mariah's World pre NBC. Po jej boku jej tanečník Bryan Tanaka - jej nový údajný milenec.

Ako píše americký bulvár, speváčku zachytili očití svedkovia na krátkej dovolenke na Havaji v spoločnosti mladšieho muža. Ten má byť jej novým milencom.

Zaujímavosťou je, že nejde o žiaden celkom nový objav. Carey totiž tohto urasteného mladíka dobre pozná už niekoľko mesiacov – volá sa Bryan Tanaka a je tanečníkom na jej turné Mariah's World.

Počas pobytu na Havaji, kde sa 46-ročná Carey objavila v spoločnosti zajačika, vraj neutajili náklonnosť jedného k druhému. „Nevedeli sa od seba odtrhnúť. Neustále sa objímali, nechceli byť od seba ani na krok,“ citoval očitého svedka časopis US Weekly. „Plávali spolu v oceáne a potom ju dvíhal, aby ju pobozkal. Ona mu skákala do náručia a po pláži sa prechádzali ruka v ruke,“ pokračoval zdroj pre magazín.

Pikantnú príchuť má najnovší románik aj preto, lebo Carey pozná Tanaku už niekoľko mesiacov. Sprevádzal ju napríklad v auguste na štarte koncertného turné. V tom čase sa speváčka ešte stretávala s austrálskym podnikateľom Packerom, ktorý jej vraj dal kopačky v októbri. Či nemohla byť čiastočným dôvodom aj žiarlivosť na mladého náhradníka, sa však asi nedozvieme.

Tanaka v minulosti tancoval napríklad aj so speváčkou Madonnou. Práve americké hudobné divy sú známe tým, že sa často ocitnú v náručí svojich najbližších spolupracovníkov – najčastejšie mladých a vyšportovaných tanečníkov. Aj spomenutá Madonna mala dlhší románik s tanečníkom Brahimom Zaibatom. Speváčka Jennifer Lopez zase tvorila dlhoročný pár s tanečníkom Casperom Smartom.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Mariah Carey #romanca #Bryan Tanaka

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...