Odíde? Kardashianka vraj chce opustiť manžela, ktorý je v koncoch

Kritický stav, hospitalizácia, oddelené bývanie. A teraz rozchod? O manželstve Kim Kardashianovej a Kanye Westa sa už šušká všeličo.

06.12.2016 00:00
Italy Coppola Opera Foto: ,
Kim Kardashian a Kanye West na archívnom zábere.
debata

Dvojica momentálne býva oddelene a dôvodom má byť psychický stav známeho rapera, ktorý sa pred pár týždňami zrútil a museli ho hospitalizovať pre dehydratáciu, ale aj ťažkú psychózu. Okamžite sa teda vyrojili aj špekulácie o tom, že hviezda z reality-šou ho plánuje opustiť.

Dementuje to však zdroj, na ktorý sa odvoláva server E!News. „Neopúšťa ho v žiadnom prípade,“ citoval nemenovaného človeka z okolia páru portál. „Kim si len želá, aby pokračoval v terapii a plne ho v nej podporuje. Kanye má podporu od mnohých ľudí a blízkych,“ pokračoval.

Podľa slov informátora sa televízna hviezda a podnikateľka momentálne snaží, aby sa jej manžel dostal späť do formy. „Chce ho postaviť na nohy za každú cenu. Určite ho neopúšťa, pretože ho veľmi miluje,“ napísal E!News.

Kardashian má s Westom dve ratolesti – dcérku North a syna Sainta. Pre 35-ročnú hviezdu je to už tretie manželstvo. Prvým manželom bol hudobník a producent Damon Thomas a druhým basketbalista Kris Humpries.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Kim Kardashian #Kanye West #psychika #opustenie

+ Nájdite čas na relax, zmierni to stres.
Úspech v podnikaní je blízko, verte svojim schopnostiam....

+ Nezabúdajte na preventívne prehliadky aj keď sa cítite dobre.
Staré dlhy sa vyriešia, cítite finančnú úľavu....