Penetrácia? Mal by ju zažiť každý muž, tvrdí slávny dizajnér

Na začiatku bol výrok, ktorý pred pár rokmi poriadne rozvíril hladinu verejnej mienky. Dizajnér a režisér Tom Ford si však za ním stále stojí.

07.12.2016 15:27
Dizajnér, režisér a scenárista Tom Ford na... Foto: ,
Dizajnér, režisér a scenárista Tom Ford na archívnom zábere.
debata

Ford, ktorý patrí medzi najslávnejších módnych tvorcov súčasnosti a zároveň sa úspešne etabluje ako režisér, ešte v roku 2004 vyhlásil v rozhovore pre magazín GQ, že „každého chlapa by mali v nejakom bode jeho života pretiahnuť“.

Odvážne tvrdenie vtedy vzbudilo rozruch medzi čitateľmi aj množstvo rozzúrených odpovedí od mužských čitateľov. Rovnaký časopis si však túto tému pripomenul po dvanástich rokoch a Forda sa znovu opýtal, či si stále myslí uvedené. Režisér novinky Nočné zvieratá názor nezmenil.

„Myslím si, že by to mužom pomohlo pochopiť ženy,“ uviedol Ford. „Je to nesmierne krehká zraniteľná pozícia. Je to pasívna pozícia. A súčasne, je to veľmi invazívny zážitok. Dokonca aj vtedy, keď ide o konsenzus dvoch ľudí, je to invazívne. Veľmi osobné,“ pokračoval 55-ročný Ford.

Podľa neho však psychologický výsledok takéhoto aktu by dokázal mužom pomôcť pochopiť ženy. „Pochopiť ich a oceniť to, čím celý život prechádzajú. Pretože to nie je len o sexe. Je to o kompletnom nastavení sveta, ako dnes funguje. Že jedno pohlavie má doslova schopnosť urobiť to. Ale napriek tomu, že sa to očakáva a že je to žiadané, je v tom aj výrazný zásah do života toho druhého pohlavia. Muži tomu väčšinou vôbec nerozumejú,“ uzavrel dizajnér.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #muž #sex #zivot #Tom Ford #penetrácia #nastavenie

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...