Tak veľmi ju milujem, hovorí tanečník o láske k Mariah Careyovej

Speváčka Mariah Carey nezostala dlho nemilovaná. Po nečakanom rozchode s miliardárom Jamesom Packerom sa v jej priazni ocitol tanečník Bryan Tanaka.

08.12.2016 00:00
Mariah Carey, Bryan Tanaka Foto: ,
Mariah Carey na zábere z predstavenia šou Mariah's World pre NBC. Po jej boku je tanečník a aktuálny partner Bryan Tanaka.
debata

O ich romániku informovali médiá len pred pár dňami, ale zdá sa, že city dvojice sú už nejaký ten čas omnoho intenzívnejšie. Tanaku vzala slávna americká speváčka aj na tradičný ceremoniál rozsvietenia vianočného osvetlenia Empire State Building v New Yorku.

Hoci Tanaka so speváčkou nepózoval oficiálne, celý čas sa zdržiaval len pár metrov od nej a čakal, kým si diva naplní pracovné povinnosti. „Vždy som mal pre ňu slabosť. Milujem ju naozaj veľmi,“ uviedol Tanaka v rozhovore pre E!News cez víkend, keď speváčka odpremiérovala svoj nový koncertný program Mariah's World.

„Boli sme dlhý čas priateľmi. Niečo nás odrazu spojilo a prišiel aj vzájomný obdiv. Bolo určené osudom, že sa nejakým spôsobom spojíme,“ prezradil ešte 33-ročný tanečník.

Carey má pritom za sebou dve neúspešné manželstvá a naposledy sa jej rozpadol práve vzťah so spomenutým Packerom. Austrálsky miliardár jej však nechal zásnubný prsteň, ktorého hodnota je údajne 10 miliónov dolárov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #vzťah #Mariah Carey #história #spojenie #Bryan Tanaka

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...