Bude to dievča, tvrdí o Portmanovej bábátku slávna moderátorka

Hoci herečka Natalie Portman nechala všetko na náhodu a rozhodla sa nezisťovať pohlavie svojho očakávaného druhého bábätka, niektoré hviezdy už majú vlastné prognózy.

10.12.2016 09:30
debata
Herečka Natalie Portman na vyhlásení cien... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Natalie Portman Herečka Natalie Portman na vyhlásení cien magazínov New York Magazine and Vulture.

Patrí k nim aj moderátorka Ellen DeGeneres, ktorá si Portmanovú pozvala do štúdia vlastnej talk-šou pred pár dňami. „Bude to dievčatko,“ vyhlásila neochvejne populárna moderátorka. A to aj napriek tomu, že ju Portman presviedčala, že ona si pohlavie dieťaťa nezisťovala.

DeGeneres neskôr priznala, že podobný rozhovor viedli s talentovanou herečkou aj v čase jej prvého tehotenstva. „Aj vtedy som si myslela, že to bude dievča,“ prezradila. Hviezde filmu Čierna labuť sa však narodil synček Aleph.

Držiteľka Oscara, ktorá momentálne boduje s hereckým výkonom vo filmovej biografii o Jackie Kennedyovej, si svojho prvého Oscara prevzala pár týždňov pred jeho pôrodom. Šušká sa o tom, že história by sa mohla zopakovať. Portman má vraj veľké šance opätovne sošku získať práve stvárnením manželky populárneho zastreleného amerického prezidenta. Otázka znie, či dovtedy už druhá ratolesť nebude na svete.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #dcéra #Natalie Portman #materstvo

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...