Shannen Doherty pár minút po ožarovaní. Tento záber zverejnila!

Boj herečky Shannen Dohertyovej s rakovinou sa nekončí. V utorok zverejnila na svojom Instagrame foto-odkaz z kliniky, kde podstupuje liečbu.

14.12.2016 15:15
debata

„Ďalší deň ožarovania,“ napísala bývalá predstaviteľka Brendy Walshovej pod fotografiu, ktorá sa objavila v utorok na jej profile na mikroblogovacej sieti. „Dnes som vzala so sebou moju mamu. Pretože aj keď som po každom ožarovaní unavená, dnes ideme nakupovať vianočné darčeky,“ pokračovala v komentári 45-ročná Doherty.

Na zábere s ňou pózuje mama, ktorá Shannen objíma zozadu. Obe sa pozerajú do objektívu, pričom herečka už nemá takmer žiadne vlasy a napriek jemnému úsmevu na tvári vyzerá skutočne unavene.

Niekdajšia seriálová hviezda bojuje so zákernou chorobou už viac ako rok. Oficiálne to potvrdila na verejnosti v auguste 2015 a od tej doby sa jej nedarí dostať chorobu pod kontrolu. Už v lete tohto roka si herečka oholila hlavu, aby sa tak vyhla psychicky náročnej stránke vedľajších fyzických účinkov chemoterapie a ožarovania, ktoré si boj s rakovinou vyžaduje. Veľkú podporu jej poskytuje nielen mama, ale aj manžel a blízki kamaráti.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rakovina #Instagram #BOJ #mama #Shannen Doherty

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....