Fešák zo seriálu Glee sa zasnúbil

Juhoafricko-austrálsky herec a hudobník Dean Geyer, známy najmä zo seriálu Glee (2015), sa zasnúbil so svojou americkou kolegyňou Jillian Murray.

20.12.2016 00:00
Dean Geyer Foto:
Dean Geyer v seriáli Glee.
debata

Rodák z Johannesburgu požiadal svoju priateľku o ruku po šiestich rokoch randenia. Ako prezradil magazínu People ich hovorca, Geyer chcel Murray požiadať o ruku počas ich každoročnej cesty do Austrálie, avšak jej sa zmenili plány, a tak sa nakoniec vyslovil po divadelnom predstavení v New Yorku. “Po tom ako spolu navštívili hru na Broadwayi, zobral ju do fotobúdky a pokľakol pred ňou na koleno, zatiaľ čo to fotoaparát celé zaznamenal, aby si ten moment mohli uchovať naveky,“ uviedol.

Dean Stanley Geyer sa preslávil najmä účinkovaním v spomínanom seriáli Glee, v ktorom v rokoch 2012 a 2013 stvárňoval Brodyho Westona. Diváci a diváčky ho tiež môžu poznať zo série Terra Nova (2011), kde sa predstavil ako Mark Reynolds. Okrem toho sa predstavil napríklad vo filmoch Bitkári 2 (2011), Landmine Goes Click (2015), The Sand (2015) či Don't Wake Mommy (2015). Jillian Murray si zase zahrala v projektoch ako Nebezpečné hry 4 (2010), Veterán (2012) alebo Cabin Fever: Patient Zero (2014).

debata chyba
Viac na túto tému: #Glee #zásnuby #Jillian Murray

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...