Odkedy som otcom, kúzlo Vianoc sa vrátilo, hovorí Marcel Forgáč

Rozhlasový a televízny moderátor Marcel Forgáč bude sviatky pokoja tráviť v kruhu najbližších, na čo sa nesmierne teší.

24.12.2016 15:30
Česko Slovensko má talent Foto: ,
Marcel Forgáč (vpravo) a jeho kolega Milan Junior Zimnýkoval.
debata

„Ako každý rok, Vianoce budem tráviť s mojou najbližšou rodinou, manželkou a dvoma synmi, Marekom a Adamom. Vianoce mali vždy svoje čaro, užíval som si ich ako dieťa, potom príde fádnejšia fáza, ale odkedy som otcom dvoch synov, celé kúzlo sa dokonale vrátilo. Fráza o najväčšom kúzle Vianoc v rozžiarených detských očiach platí stopercentne,“ uviedol.

Na sviatočnom stole u nich nesmie chýbať kapustnica, ryba, šalát, oblátky s medom a cesnakom či opekance s makom. K Vianociam patria aj darčeky, ktoré podľa jeho vlastných slov “nosí Ježiško a vďaka online-u to stíha v solídnom tempe”.

Najradšej vraj moderátor spomína na prvé Vianoce po narodení staršieho syna. "Celý motív o narodení Jezuliatka, Božieho Syna odrazu dostáva úplne iné kontúry a mágiu,“ zaspomínal si Forgáč.

Oslavy Silvestra sa u Marcela Forgáča budú niesť v znamení dobrého jedla a priateľov. „Silvester na chalúpke na Horehroní bude v znamení osvedčenej herecko-muzikantskej bandy a ich rodín. Kopa detí, kopa skvelého jedla a ešte lepších priateľov. Niečo ako legendárna filmová Operácia Apalucha, ale pod dohľadom triezvych manželiek,” zavtipkoval.

Špeciálne predsavzatia do nového roka si Forgáč nedáva, o to viac sa teší na všetko, čo mu rok 2017 prinesie. „Teším sa na nové výzvy a projekty, na to ako budú rásť a napredovať moje deti,“ prezradil známy moderátor.

debata chyba
Viac na túto tému: #rodina #Vianoce #Marcel Forgáč #najbližší

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...