Ako silvestroval Sylvester Stallone? Hodoval a pil s Trumpom!

Herec Sylvester Stallone mal poriadne prominentný Silvester. Oslávil ho totiž v spoločnosti budúceho amerického prezidenta.

01.01.2017 10:45
Sylvester Stallone a jeho manželka Jennifer Flavin Foto: ,
Herec Sylvester Stallone a jeho manželka Jennifer Flavin prichádzajú na silvestrovskú párty v rezidencii Mar-a-Lago.
debata

Stallone a ďalšími ôsmimi stovkami pozvaných hostí oslávil záver roka v rezidencii Mar-a-Lago na Floride, ktorá patrí víťazovi americkách prezidentských volieb Donaldovi Trumpovi. Ako ešte v sobotu uviedol hovorca nastávajúceho šéfa Bieleho domu, program bol prostý – malo sa jesť, piť a tancovať.

Herec akčných filmov a nositeľ rovnakého mena ako patrón posledného dňa v roku Stallone bol jedným z radu prominentných hostí, ktorých Trump pozval na oslavu príchodu roka, v ktorom sa stane americkým prezidentom. S Trumpom Silvestra oslávila tiež manželka Melanie a najmladší syn Barron.

Republikán Trump chcel podľa niektorých správ Stallonemu ponúknuť funkciu vo svojej administratíve. Herec, ktorý sa preslávil predovšetkým ako akčný hrdina Rambo alebo Rocky, sa mal stať šéfom štátneho fondu na podporu umenia (NEA). Stallone ale dal najavo, že by takúto ponuku odmietol, pretože sa chce radšej venovať záležitostiam vojnových veteránov.

debata chyba
Viac na túto tému: #Sylvester Stallone #oslava #Silvester #Donald Trump

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...