Nový párik na obzore?! Jennifer Lopez vraj randí s raperom Drakeom

Písalo sa o tom už pred Vianocami a zdá sa, že na klebetách bude nejaká pravda. Jennifer Lopez strávila záver roka v spoločnosti rapera Drakea.

03.01.2017 00:00
Jennifer Lopez Foto: ,
Jennifer Lopez na archívnom zábere.
debata

Štyridsaťsedemročná speváčka mala pôvodne vystúpiť na Silvestra v Miami, ale svoj koncert zrušila. Uviedla ako dôvod „osobné a rodinné dôvody“. Akým prekvapením potom bolo, keď ju zachytili objektívy a mobilné telefóny na koncerte rapera Drakea v Las Vegas. Hoci zábery sú veľmi neostré a nejasné, keďže miesto bolo chránené pred zrakmi bežných hostí, vidieť, že ide o latino divu.

Speváčka strávila večer pri stole, ktorý bol prenajatý práve pre rapera a jeho spoločnosť a zabávala sa pri jeho vystúpení. Následne sa presunula do zákulisia, kde sa bavila s priateľmi kanadského rodáka. Ten sa neskôr ku spoločnosti pripojil. Dvojica údajne opustila priestory nočného klubu okolo poltretej nadránom.

O romániku Lopezovej a Drakea sa písalo ešte pred vianočnými sviatkami, ale ani jeden z mediálnych zástupcov sa k danej kauze nevyjadril. Speváčka naposledy tvorila pár s tanečníkom Casperom Smartom, Drakea zase spájali so speváčkou Rihannou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rande #Jennifer Lopez #Drake #Silvester

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...