Ben Affleck ľutuje mladé časy: Roky som sa len tak ponevieral

Patrí medzi uznávaných režisérov a hercov. Ale herec Ben Affleck priznal, že prežil aj obdobie, ktoré nebolo vôbec plodné. Skôr naopak, len sa tak pofľakoval bez konkrétneho cieľa.

04.01.2017 00:00
Ben Affleck Foto: ,
Herec Ben Affleck na archívnom zábere.
debata

Štyridsaťštyriročný herec to priznal v rozhovore pre The Guardian. Prezradil, že ho zasiahla skorá sláva a práve ona bola dôvodom, prečo prežil aj roky bez naplnenia.

„Vždy som mal silné povedomie o mojich hodnotách a o režírovaní, ku ktorému som chcel smerovať. Ale naskočil som do kolotoča náhlej slávy a úplne ma to zmiatlo. Pár rokov som sa len tak ponevieral,“ uviedol v rozhovore Affleck. „Keď ste mladý muž tesne po dvadsiatke, časť z vás skrátka robí chyby. Tá druhá sa z nich poúča,“ pokračoval.

Podľa vlastných slov ho mrzí najmä to, že chyby robil pred zrakom verejnosti a nie doma v súkromí. „Obzriem sa dozadu a sú tam veci, pri ktorých by najradšej sklonil hlavu, ale k ľuďom som sa vždy snažil správať dobre,“ vysvetlil tiež hollywoodsky herec a režisér. „To vo mne vypestovali moji rodičia a chyby, ktoré som urobil, boli skôr o vlastnom strápnení sa ako ubližovaní iným,“ podotkol Affleck.

debata chyba
Viac na túto tému: #ľútosť #Ben Affleck #chyby #mladosť

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...