Marek Majeský: Vek ma mení, som iný ako za mladi

Pre úspešného herca je prioritou rodina. Čas strávený s manželkou a deťmi považuje za nanajvýš výnimočný.

11.01.2017 00:00
Marek Majeský Foto: ,
Herec Marek Majeský.
debata

Slovenský herec Marek Majeský je rozhodnutý momentálne tráviť čo najviac času s rodinou. „Tým, že mám dve malé dcérky a rodinku, nechcem sa pracovne príliš prepínať, aby som si mohol užiť ten čas aj s nimi, lebo ten je výnimočný. Mladšia bude mať teraz dva roky, staršia šesť… Myslím, že si treba vychutnať aj súkromie,“ povedal.

Ako ďalej priznal sympatický Bratislavčan, vekom je podľa vlastných slov miernejší nielen v pracovných aktivitách, ale aj na spoločenských akciách. „Keď idem napríklad na oslavu a niekto sa ma opýta, aký alkohol mám rád, tak musím povedať, že čím som starší, tým viac prichádzam na chuť vínku a nie nejakým tvrdým panákom – to bolo za mladi, keď som bol ešte študent… A tak isto je to napríklad aj s tancom. Tanec som mal vždy rád. Tým, že som vyštudovaný herec, mám ho aj v popise práce a za tie roky ho mám už v krvi, no čím som starší, tým viac preferujem pokojnejšie, pomalšie tance. Napríklad taký valčík, pri ňom sa teraz cítim asi najpríjemnejšie,“ poznamenal Majeský, ktorý už niekoľko rokov popri hraní v divadle a účinkovaní v televíznych seriáloch pôsobí aj ako pedagóg na VŠMU.

„S pani Vášáryovou máme teraz spoločne druhý ročník na herectve. Študenti poslúchajú, sú milí. Akurát nás čakajú skúšky, tak sa teším, ako ich budeme trošku kváriť,“ zasmial sa. „Báť sa nás študenti však nemusia a myslím, že sa ani neboja. Funguje medzi nami taký zdravý, prirodzený rešpekt a myslím, že nás s pani Emíliou majú radi. Sú veľmi poslušní, slušní a pracovití a my sme zas radi, že teraz vedieme práve takýto ročník,“ dodal Majeský.

debata chyba
Viac na túto tému: #práca #rodina #škola #Marek Majeský

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...