Selena Gomez už nie je sama! Zbalila exmilenca známej topmodelky

Selenu Gomezovú kedysi preslávil románik so slávnym miláčikom dievčenského publika - Kanaďanom Justinom Bieberom. Tentoraz zbalila ďalšiu hudobnú hviezdu.

12.01.2017 14:51
debata
Speváčka a herečka Selena Gomez na zábere so... Foto: Profimedia
Selena Gomez a The Weeknd Speváčka a herečka Selena Gomez na zábere so spevákom The Weekndom. Takto ich zachytili paparazzovia.

Americké médiá priniesli zábery dlhonohej vysokej tmavovlásky, ako sa bozkáva a objíma na verejnosti so spevákom The Weekndom. Stalo sa tak pri odchode zo známej reštaurácie Giorgio Baldi v kalifornskej Santa Monike.

Dvadsaťštyriročná Gomez a jej o dva roky starší hudobný kolega boli celí čas zavesení jeden na druhého. Selena niekoľkokrát dala partnerovi bozk na tvár či pery a rukami ho pevne objímala okolo krku.

Kým Gomezovej súkromie je za posledných pár mesiacov veľkou záhadou, The Weeknd tvoril dlhší čas pár s modelkou Bellou Hadidovou. Ich vzťah sa skončil koncom minulého roka, pričom na prehliadke Victoria's Secret sa stretli expartneri zoči-voči na pódiu už po rozchode. Údajne medzi nimi zostal veľmi priateľský vzťah a dôvodom nebola tretia osoba.

Podľa týchto tvrdení sa musel románik s Gomezovou začať až pred pár týždňami. Nie je jasné, kde sa hudobníci dostali do intenzívnejšieho kontaktu, ale objavili sa už aj reči, že The Weeknd si zohnal číslo na Selenu a požiadal ju o rande.

debata chyba
Viac na túto tému: #Selena Gomez #románik #paparazzovia #bozky #The Weeknd

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...