Zamilovaný boháč v hľadisku! Tento pohľad patrí jeho láske Serene

Prekvapivé správy o zásnubách tenistky Sereny Williamsovej pred pár týždňami majú pokračovanie. Jej snúbenec nechýbal v hľadisku zápasu na Australia Open.

18.01.2017 16:10
Alexis Ohanian Foto: ,
Alexis Ohanian, snúbenec tenistky Sereny Williamsovej povzbudzoval v hľadisku na Australian Open.
debata (10)

Tridsaťtriročný Alexis Ohanian je jeden zo zakladateľov služby Reddit a môže sa pýšiť slušným majetkom. Práve na Reddite zverejnila pred pár týždňami správu tenistka o tom, že ju Ohanian požiadal o ruku a že povedala áno.

Mnoho fanúšikov slávnej športovkyne pritom ani netušilo, že Serena sa stretáva s fešným podnikateľom. Dvojica údajne tvorila pár vyše roka, ale na verejnosti sa neobjavovali spolu takmer vôbec. Ohanian tomu urobil koniec práve na zápase, v ktorom Williams hrala proti mladučkej švajčiarskej tenistke Belinde Bencicovej.

Snúbenec sedel v hľadisku a živo povzbudzoval svoju partnerku spoločne s časťou jej tenisového tímu. Ako Serena uviedla pre médiá, momentálne nemá čas rozmýšľať nad zásnubami a svadbou, pretože sa chce poriadne sústrediť na turnaj. „Vo februári sa začnem pozerať na môj život z väčšej perspektívy. Ale teraz som sústredená skutočne len na jednu vec,“ vyhlásila pre novinárov po zápase, v ktorom vyhrala.

Can't resist a strong shoe game #nike

Fotka uverejnená používateľom Serena Williams (@serenawilliams),

© Autorské práva vyhradené

10 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Australian Open #Serena Williams #snúbenec #Alexis Ohanian

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...