Prvýkrát ma odmietla, prezradil McConaughey o krásnej manželke

Dnes vychovávajú spolu tri deti a žijú v manželskom zväzku. Ale na začiatku to so vzťahom herca Matthewa McConaugheyho a krásnej Camily Alvesovej nevyzeralo ružovo.

21.01.2017 00:00
debata
Matthew McConaughey a jeho manželka,  Camila... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Matthew McConaughey Matthew McConaughey a jeho manželka, Camila Alves, na premiére filmu Gold.

Herec sa o tom rozhovoril počas návštevy rozhlasovej šou moderátora Howarda Sterna. Zaspomínal si na prvé stretnutie s krásnou modelkou a súčasnou životnou partnerkou. „Takže som čerstvo slobodný a sedím si v klube na Sunset Boulevard,“ začal opisovať situáciu 47-ročný držiteľ Oscara. „Zvyčajne nie som veľmi barový typ, ale v túto noc som si užíval naplno. Pil jednu margaritu za druhou. A v tom momente prešla cez miestnosť tá postava,“ pokračoval McConaughey.

Camila Alves a Matthew McConaughey na premiére...
Modellka Camila Alves v šatách Marchesa na...
+2Herečka  Bryce Dallas Howard na premiére filmu...

„Pamätám si, že som si povedal a toto je čo? Nie kto to je? Ale čo to preboha je? Ona si sadla a nedokázal som z nej spustiť oči. Začal som na ňu mávať a volať ju k sebe,“ spomínal hollywoodsky herec. Vtedy ho však kráska s olivovou pleťou odmietla a nechcela prísť k nemu. Hoci potom sa vraj zoznámili a viedli krátku konverzáciu, Alves odišla domov sama a dala hercovi najavo, že ju neoslnil.

Ako však dnešok ukazuje, očividne sa hercovi podarilo brazílsku rodáčku obmäkčiť. A výsledok predviedli napríklad aj na nedávnej premiére filmu Gold, kde sa McConaughey spokojne túlil ku svojej 34-ročnej manželke.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #rande #Matthew McConaughey #odmietnutie #Camila Alves

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...