Vymenila vari chlapov?! Krásna Kurylenko sa ukazuje s novým kolegom

Ukrajinskú herečku Olgu Kurylenko nebolo od rozchodu s kolegom Dannym Houstonom často vídať v pánskej spoločnosti. Sama však nebola. Doposiaľ platilo, že tvorila pár s filmovým kolegom Maxom Benitzom, ktorému dokonca porodila syna.

20.01.2017 15:00
debata
Herečka Olga Kurylenko s novým priateľom -... Foto: David M. Benett/Getty Images for IWC via Image.net
Olga Kurylenko a Ben Cura Herečka Olga Kurylenko s novým priateľom - hercom Benom Curaom na akcii IWC Schaffhausen v Ženeve.

Dvojica sa zoznámila pri nakrúcaní filmu Water Diviner a odvtedy boli údajne nerozluční. Tridsaťsedemročná kráska si svoje súkromie stráži a o vzťahoch nerozpráva. Aj preto je však celkom otázne, či vlastne s Benitzom ešte pár tvorí, alebo sa ich vzťah ukončil.

Na nedávnej slávnostnej večeri pod záštitou hodinárskej značky IWC Schaffhausen sa bývalá modelka objavila po boku iného muža. Ako uvádzajú britské médiá, ide opäť o kolegu – tentoraz herca Bena Curu. Fešný brunet, ktorý sa objavil po jej boku, účinkuje napríklad v seriáli The Royals a s Kurylenkovou ho spojil projekt Salty.

Herečka Olga Kurylenko s novým priateľom -...
Model Andres Velencoso.
+15Pretekár Lewis Hamilton a česká topmodelka...

Hoci jedno stretnutie by mohlo byť aj spôsobom propagácie ich filmu, Ukrajinka s francúzskym pasom a britský rodák sa počas uplynulých dní objavili aj na ďalšej akcii. Pri uvedení nového vydania magazínu The Fall sa správali veľmi vrúcne a netajili sa náklonnosťou jeden k druhému.

O tom, či je Cura novým partnerom herečky, sa však môžeme len dohadovať. Zatiaľ sa totiž ani jeden z dvojice k ich vzťahu nevyjadril.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #súkromie #partner #večera #Olga Kurylenko #spolu #Ben Cura

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...