Dcéra Michaela Jacksona dobýja Paríž, je z nej celebrita aj modelka

Niežeby to bolo nečakané, že sa dieťa slávnych rodičov tiež stane slávnym. Dnešná digitálna doba robí z potomkov celebrít novodobé idoly. A zaradila sa medzi ne aj dcéra Michaela Jacksona.

23.01.2017 00:00
debata (5)
zväčšiť Paris Jackson, dcéra Michaela Jacksona, fotila... Foto: Profimedia
Paris Jackson Paris Jackson, dcéra Michaela Jacksona, fotila pre značku Chanel na známom mieste Trocadero v Paríži.

Jedna z troch detí zosnulého kráľa popu, osemnásťročná Paris Jackson, sa počas uplynulého týždňa stala obletovanou celebritou počas parížskeho týždňa módy. Fotografi ju zachytili na prehliadke pánskej kolekcie Dior, ale neskôr aj na výnimočnej prehliadke značky Givenchy.

Platinová blondínka bola vždy usmiata, s príjemným vystupovaním a ochotou pózovať. Niet asi ani divu, že sa po jej boku objavovali ďalšie známe tváre – medzi nimi napríklad spevák Boy George či raper ASAP Rocky alebo herec Rami Malek.

Paris, ktorá je prostredným dieťaťom niekdajšieho popového idolu, sa v Paríži tiež stala modelkou. Objektívy reportérov ju zachytili pri fotení do jedného zo známych módnych magazínov. Nedalo sa nevšimnúť, že mladá dáma si túto prácu užívala. A že nápadne pripomínala ďalšiu svetoznámu hviezdu – speváčku Madonnu v období druhej polovice 80-tych rokov, keď s platinovým kratším účesom a nahrávkou True Blue dobýjala hitparády. Paris Jackson zase zjavne dobyla srdcia parížskej módnej smotánky.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #Michael Jackson #dcéra #modelka #fotenie #Paris Jackson #Paríž

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...