Kašlú na neprajníkov! Láska Seleny a The Weeknda dostáva nové kontúry

Je to medzi nimi čoraz intenzívnejšie. Románik speváčky Seleny Gomezovej a speváka The Weeknda naberá na obrátkach.

27.01.2017 00:00
Selena Gomez a The Weeknd Foto:
Speváčka a herečka Selena Gomez na zábere so spevákom The Weekndom. Takto ich zachytili paparazzovia.
debata

Ako píše server E!News, medzi dvoma hudobnými hviezdami sa vytvorilo silné puto, pričom obaja ho vzájomne podporujú. Napriek tomu, že The Weeknd má nabitý pracovný program a nemôže byť s novou partnerkou denne, neustále sú v kontakte. „Píšu si každý deň. Má Selenu skutočne rád, veľmi sa mu páči,“ uviedol zdroj. „Ich vzťah je sexi a plný flirtovania. Ale tiež humoru, veľa sa spolu smejú a užívajú si osobnosť jeden druhého,“ tvrdí pre E!News informátor.

Bývalú priateľku Kanaďana Justina Biebera načapali paparazzovia s The Weekndom pred pár týždňami. Vtedy sa jeden na druhého lepili, objímali na ulici a Selena dávala spevákovi bozky na líca či na pery. Odvtedy ich však spolu nevideli, za čím sa podľa médií skrýva najmä dôvod obojstrannej profesionálnej vyťaženosti hudobných umelcov.

Nový vzťah hviezd však vyvolal aj negatívne či nie práve prajné reakcie. Napríklad ex-priateľka The Weekenda, modelka Bella Hadid, sa kedyi kamarátila so Selenou, ale momentálne ich vzťahy ochladli. Už spomenutý Bieber zase naznačil skryto, že Selena chce svojho nového partnera využiť, keďže je momentálne veľmi populárny.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #vzťah #Selena Gomez #náklonnosť #The Weeknd

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...