Christina Ricci: Keď som bola mladšia, stále som mala chodiť nahá

Hoci herečku Christinu Ricci si diváci pamätajú najmä ako čiernovlasú Wednesday z komédie o Addamsovcoch, už dávno dospela a sama sa stala mamou.

01.02.2017 11:30
Herečka Christina Ricci. Foto: ,
Herečka Christina Ricci.
debata

36-ročná herečka sa vydala a žije v spokojnom manželstve. V rozhovore pre magazín Gala porozprávala aj o starnutí či nahote pred kamerami. Práve v seriáli „The Beginning Of Everything“ sa objavila nahá. Je so svojím telom spokojná?

„Keď je človek mladý, extrémne mu záleží na tom, ako vyzerá. Aj ja som bola taká. Čím som staršia, tým častejšie si opakujem: ‚Ak by som vtedy vedela, že tak dobre už nikdy nebudem vyzerať, stále by som chodila nahá‘,“ povedala so smiechom.

S pribúdajúcim vekom sa vraj naučila, ktoré veci sú v živote dôležité. "Je mi napríklad úplne jedno, či mám na tvári vyrážku alebo zlý mejkap a v takomto stave ma niekto odfotí. Koho už len zaujíma, či existuje fotografia, na ktorej som škaredá? Dnes už ma to netrápi, ale pred rokmi som sa tým zaoberala. Už nikdy by som nechcela mať dvadsať a kopu týchto chorých myšlienok v hlave. Bola som naozaj neurotická. Teraz mi najviac záleží na mojej rodine.

Fakt, že sa stala mamou, ju zmenil. „Človek je celkom zodpovedný za iného človiečika, v každej situácii. To robí ľudí zrelšími.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nahota #materstvo #Christina Ricci

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...