Som pripravená pohnúť sa ďalej, tvrdí Dakota Johnson z erotickej série

Ak herca spoja so slávnym projektom, môže to mať dve stránky. Preslávi ho tiež, ale zároveň zaškatuľkuje v jednej úlohe. Hviezda Päťdesiat odtieňov sivej Dakota Johnson dúfa v opak.

02.02.2017 00:00
Dakota Johnson Foto: ,
Herečka Dakota Johnson na archívnom zábere.
debata

Pre magazín Glamour prezradila pôvabná herečka, že je pripravená pohnúť sa ďalej a skúsiť si niečo nové. Do kín príde už o pár dní pokračovanie erotického filmu podľa slávnej knihy od E.L. Jamesovej. „Niežeby som to chcela úplne zahodiť za hlavu, ale som pripravená robiť iné veci,“ vyhlásila Johnson pre časopis.

„Možno to budú ďalšie sexy projekty, ale možno to bude niečo úplne iné – ich úplný opak,“ konštatovala dcéra herečky Melanie Griffithovej. Na nahotu si vraj časom zvykla a sexuálne scény pred kamerou až tak neriešila.

Rola Anastasie Steelovej, ktorej láska s Christianom Greyom naberie turbulentné obrátky v ďalšom príbehu pod názvom Päťdesiat odtieňov temnoty, bola pre Johnsonovú istou výzvou, ale pravdepodobne ju už nemá kam posunúť. „Som pripravená pohnúť sa ďalej,“ zhodnotila 25-ročná Dakota Johnson.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kariéra #Dakota Johnson #posun #Päťdesiat odtieňov temnoty

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...