Johnny Depp je v krachu a miliónových dlhoch! Ako sa to mohlo stať?

Hollywoodsky herec Johnny Depp je na pokraji krachu, za ktorý si môže sám kvôli svojmu rozhadzovačnému životnému štýlu.

04.02.2017 00:00
Herec Johnny Depp pózuje fotografom. Foto: ,
Herec Johnny Depp na archívnom zábere.
debata

Hollywoodska hviezda údajne mesačne bola schopná utratiť až dva milióny dolárov. V žalobe, ktorá sa objavila na súde v strede tohto týždňa to tvrdí spoločnosť, ktorá donedávna spravovala hercove financie a ktorú samotný herec podal žalobu ešte v januári. Kým on tvrdil, že spoločnosť s jeho príjmami zaobchádzala zle, napríklad včas neodviedla dane, čo ho stálo vysoké penále. Firma to v protižalobe popiera.

The Management Group uvádza, že hviezda Pirátov z Karibiku utratila napríklad 75 miliónov dolárov za 14 domov, medzi ktorými bol zámok vo Francúzsku, a tri milióny dolárov za to, že nechala vystreliť zo špeciálne postaveného dela popol zosnulého excentrického spisovateľa Huntera Thompsona. Od roku 2000 si Depp kúpil tiež jachtu, 45 luxusných áut a utrácal horibilné sumy za kvalitné víno.

Podľa žaloby ho veľa stáli tiež presuny súkromným lietadlom, jeho 40 zamestnancov a diela jeho obľúbených umelcov Andyho Warhola a Gustava Klimta. Depp tiež zbieral vzácne gitary a iné veci, ktoré skladoval na 12 rôznych miestach, píše sa v žalobe.

Herec je „úplne zodpovedný za akýkoľvek finančný chaos,“ uviedla spoločnosť. Depp podľa nej napriek opakovaným varovaniam odmietal žiť podľa svojich finančných možností. Advokát skupiny Michael Kump podľa agentúry AP uviedol, že spoločnosť, ktorá pre Deppa pracovala do minulého roka, sa herca „snažila 17 rokov chrániť pred sebou samým“. Požičala mu údajne aj niekoľko miliónov dolárov na splatenie pôžičky banke, aby sa vyhol „ponižujúce finančnej kríze“. Depp jej podľa žaloby dlhuje 4,2 milióna dolárov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Johnny Depp #životný štýl #žaloba #milióny #útrata

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...