Kylie Minogue opäť sama! Mladší partner ju podviedol s kolegyňou

Namiesto svadby rozchod! 46-ročná speváčka dala zbohom snúbencovi.

04.02.2017 00:00
Speváčka Kylie Minogue predviedla svoj... Foto: ,
Speváčka Kylie Minogue.
debata

Je krásna, úspešná a bohatá! Napriek tomu má v láske smolu. Kylie Minogue (48) dala zbohom svojmu snúbencovi, britskému hercovi Joshuovia Sassemu (29). Dôvod je veľmi trpký, zvlášť pre speváčku.

Ako informuje denník The Sun, jej o devätnásť rokov mladší snúbenec sa zaplietol so sexi kolegyňou počas nakrúcania televízneho seriálu „No Tomorrow“ v Kanade. Tou ženou je podľa spomínaného denníka nie veĹmi známa herečka Marta Milans. Tmavovlsáka pochádza zo Španielska a má 34 rokov.

K afére sa vyjadrila aj sama speváčka prostredníctvom svojho Instagramu. „Ďakujem za vašu lásku a podporu počas tejto kapitoly v mojom živote. Ďakujem za pochopenie, že sme sme sa obaja, ja aj Josh, rozhodli ísť rozdielnymi cestami. Jeden druhému prajeme len to najlepšie.“

Kylie Minogue a  Joshua Sasse na archívnom zábere. Foto: SITA/AP, Joel Ryan
Kylie Minogue a Joshua Sasse Kylie Minogue a Joshua Sasse na archívnom zábere.

Bristký denník o rozchode píše: „Kylie je celkom zničená, má zlomené srdce. Naozaj si myslela, že on je konečne ten pravý. Ale ako sa ukázalo, ani jemu nemohla veriť,“ opisuje zdroj z okolia speváčky.

Pritom Kylie sa o svojom snúbencovi vyjadrovala výlučne v superlatívoch, odkedy ju vo februári 2016 požiadal o ruku. V médiách opisovala ich lásku ako dokonalú a takisto chystala svadbu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #Kylie Minogue #Joshua sasse

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...