Puff Daddy opäť podstúpil operáciu

Štyridsaťsedemročný rodák z New Yorku absolvoval tento rok už tretí zákrok kolena, pričom by malo ísť zároveň aj o posledný.

04.02.2017 09:00
Sean "P. Diddy" Combs Foto: ,
Raper a producent Sean "P. Diddy" Combs.
debata

Štyridsaťsedemročný interpret o tom informoval prostredníctvom služby Instagram, na ktorej zverejnil štyri fotografie z nemocničného prostredia.

Rodák z New Yorku absolvoval tento rok už tretí zákrok na kolene, ktorý by mal byť podľa jeho slov zároveň aj posledným. Rapper sa poďakoval priaznivcom za podporu, pričom uviedol, že sa cíti dobre a zotavuje sa. „Tvrdili, že si už nikdy nezabehám. Ja som však tvrdil, že diabol je klamár. Tri operácie behom jedného roka. Ďakujem všetkým lekárom. Ďakujem vám všetkým, mojim fanúšikom a mojej rodine. Vďaka za vaše modlitby a podporu. Mám sa skvele a vážim si vaše obavy,“ napísal rapper.

Puff Daddy, celým menom Sean John Combs, používal tento pseudonym na začiatku kariéry, neskôr si ho zmenil na P. Diddy a následne skrátil iba na Diddy. Na konte má päť sóloviek – No Way Out (1997), Forever (1999), The Saga Continues… (2001), Press Play (2006) a Last Train To Paris (2010) a tiež mixtape MMM (Money Making Mitch) (2015). Získal tri ceny Grammy a dve MTV Video Music Awards. Je tiež úspešným podnikateľom – vlastní vydavateľstvo Bad Boy Entertainment, značku oblečenia Sean John či významný podiel v spoločnosti na výrobu vodky. Ako herec sa objavil napríklad v snímkach Ples príšer (2001), A Raisin in the Sun (2008), I'm Still Here (2010) či Dostaň ho tam! (2010).

debata chyba
Viac na túto tému: #operácia #Sean John Combs

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...