Bieber za trest! Polícia chcela vodičov trestať reklamou, v ktorej tancuje

Polícia z mesta Wyoming v americkom štáte Minnesota chcela vodičom, ktorých by v nedeľu pristihla pod vplyvom alkoholu, za trest púšťať reklamu s kanadským spevákom Justinom Bieberom.

07.02.2017 13:57
Justin Bieber Foto: ,
Spevák Justin Bieber na archívnom zábere.
debata

O svojich plánoch informovali strážcovia zákona prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter. Policajti sa pre použitie netradičnej formy trestu rozhodli pri príležitosti 51. Super Bowlu – finále Národnej ligy v americkom futbale (NFL), v rámci ktorého spomínanú reklamu vysielali.

V spomínanom spote pre mobilného operátora opisuje 22-ročný interpret oblečený v smokingu viaceré druhy víťazného tanca. V závere pritom viacero z týchto pohybov aj sám predvedie.

Púšťanie reklamy s Justinom Bieberom nie je prvý prípad, keď sa polícia rozhodla trestať ľudí porušujúcich zákon nejakým celebritným počinom. Vlani v novembri napríklad kanadská polícia z mesta Kensington v provincii Ostrov princa Eduarda prostredníctvom sociálnych sietí oznámila, že vodičom pod vplyvom alkoholu budú cestou do väzenia púšťať skladby z albumu Silver Side Up (2001) rockovej kapely Nickelback.

debata chyba
Viac na túto tému: #polícia #trest #Justin Bieber #reklama

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...