Vrazil do nej a ušiel! Chrissy Teigen zažila nepríjemné chvíle na ceste

Americká modelka Chrissy Teigen bola účastníčkou dopravnej nehody.

08.02.2017 17:48
Modelka a moderátorka Chrissy Teigen. Foto: ,
Modelka a moderátorka Chrissy Teigen na archívnom zábere.
debata

K autonehode došlo v utorok večer miestneho času v Hollywoode. Podľa dostupných informácií nemenovaný vodič narazil do auta 31-ročnej manželky speváka Johna Legenda a následne ušiel.

Ako pre reláciu E! News uviedli členovia miestnej polície, rodáčka z Delty v Utahu neutrpela žiadne zranenia. Podozrivého napokon zadržali, pričom čelí obvineniu z prečinu úteku z miesta činu.

Christine „Chrissy“ Teigen debutovala v roku 2010 na titulnej strane plavkového vydania časopisu Sports Illustrated. O štyri roky neskôr sa pri príležitosti 50. výročia edície objavila na jej obálke spolu s Ninou Agdal a Lily Aldridge. Pre magazín pózovala aj v rokoch 2011, 2012 a 2013, pričom bude aj v tohtoročnom čís­le.

Predstavila sa tiež napríklad vo videoklipe ku skladbe All Of Me jej manžela Johna Legenda. Príležitostne sa venuje aj moderovaniu a herectvu. Je tiež autorkou kuchárskej knihy Cravings, ktorá vyšla vlani vo februári. S Legendom, za ktorého sa vydala v roku 2013, má 10-mesačnú dcéru Lunu Simone Stephens.

debata chyba
Viac na túto tému: #zrážka #Chrissy Teigen #autonehoda #vozidlo

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...