Princ Charles smúti nad smrťou krstnej dcéry. Našli ju mŕtvu v Londýne

Škandalózna, divoká, obletovaná aj sledovaná. Britská celebrita Tara Palmer-Tomkinson si za roky života vo svetlách reflektorov užila všeličo. V stredu 8. februára ju našli mŕtvu v jej dome v Londýne.

09.02.2017 12:30
debata (1)
Archívny záber z roku 2012, na ktorom pózuje... Foto: SITA/AP, Joel Ryan
Tara Palmer-Tomkinson Archívny záber z roku 2012, na ktorom pózuje Tara Palmer-Tomkinson fotografom v Londýne.

Nad smrťou 45-ročnej rodáčky z anglického Hampshiru vyjadril smútok aj princ Charles s manželkou Camillou. Tara bola totiž jeho krstnou dcérou a s Charlesom mala údajne veľmi blízky priateľský vzťah. Nechýbala ani na jeho svadbe s Camillou či na sobáši princa Williama s Kate Middletonovou.

Hoci nebola zistená príčina smrti, zatiaľ sa nepreukázalo ani cudzie zavinenie. Britské médiá špekulujú o tom, že by príčinou mohol byť nádor na mozgu, ktorý vraj Palmer-Tomkinsonovej diagnostikovali minulý rok. O tom sa však ešte pred pár mesiacmi písalo, že je liečiteľný a že liečba známej britskej celebrity prebehla úspešne.

Hnedovláska žila vo svetle reflektorov od útleho veku, keďže jej otcom bol známy športovec – lyžiar Charles Palmer-Tomkinson, ktorý Veľkú Britániu reprezentoval na olympiáde v roku 1964. Tara sa neskôr presadila ako modelka, ale prispievala tiež do rozličných magazínov či novín (mala vlastný stĺpček v The Sunday Times či Mail on Sunday). Neskôr sa objavila aj vo viacerých televíznych projektoch – medzi nimi najmä reality-šou typu I'm a Celebrity… Get Me Out of Here.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #smrť #smútok #nádor #princ charles #Tara Palmer-Tomkinson

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...