Súd rozhodol jasne: Thicke nemôže vidieť syna bez dozoru!

Súd zamietol žiadosť amerického speváka Robina Thickea o návštevy syna Juliana bez dohľadu poverenej osoby.

09.02.2017 16:27
Robin Thicke Foto: ,
Robin Thicke na archívnom zábere.
debata

Rozhodnutie prišlo po tom, ako 39-ročný hudobník v utorok počas súdneho pojednávania požadoval o možnosť stretávať sa so svojím šesťročným synom „bez dohľadu poverenej osoby, zmenu v ich monitorovaní alebo rozhodnutie, pre ktoré by daná osoba nemohla s návštevami robiť zmeny.“

Informáciu o zamietnutí priniesol magazín People, ktorý sa odvolal na dva nemenované zdroje. Pojednávanie o monitorovaných návštevách je súčasťou sporu o získanie výhradnej starostlivosti o spomínaného Juliana.

Robin Thicke dostal 26. januára dočasný súdny zákaz približovania sa k Patton, ich synovi ako aj k jej matke Joyce Patton. Interpret, ktorý má na konte nahrávky A Beautiful World (2003), The Evolution Of Robin Thicke (2006), Something Else (2008), Sex Therapy: The Session (2009), Love After War (2011), Blurred Lines (2013) a Paula (2014), sa k nim nemôže priblížiť na vzdialenosť kratšiu než 100 yardov (približne 91 metrov). Žiadosť o zákaz podala samotná 41-ročná herečka, ktorá ho obvinila z domáceho násilia, nevery a závislosti od alkoholu a drog.

Juliana po vyhlásení zákazu súd dočasne zveril matke, a to až do 24. februára, keď sa uskutoční ďalšie pojednávanie. Thicke sa so synom odvtedy môže stretávať trikrát do týždňa, ale stretnutia musia byť monitorované a na neutrálnom mieste.

O zmenu podmienok zažiadal podľa jedného z anonymov preto, lebo sa dohliadajúca osoba snažila jedno z jeho stretnutí skrátiť. Patton v utorok požiadala súd o zníženie počtu návštev na dve. Tie by sa podľa nej nemohli uskutočniť vo dvoch po sebe idúcich dňoch. Aj túto žiadosť sudca zamietol.

Thicke a Patton, známa napríklad zo snímok Déja Vu (2006), Precious (2010), Mission: Impossible – Ghost Protocol (2011) alebo 2 Guns (2013), sa poznajú ešte z mladosti. Pár tvorili od roku 1991, zosobášili sa 11. júna 2005 a v apríli 2010 sa im narodil syn Julian. Vo februári 2014 však ohlásili rozchod a v októbri toho istého roku Patton podala žiadosť o rozvod. Súd ich manželstvo ukončil v marci nasledujúceho roka, pričom dvojica sa dohodla na spoločnej starostlivosti o syna. Patton však začiatkom tohto mesiaca požiadala o výhradnú starostlivosť, pretože Thicke má podľa nej problémy s alkoholom a drogami. Taktiež chlapca príliš prísne trestá a ten sa ho preto začal báť.

debata chyba
Viac na túto tému: #súd #syn #starostlivosť #Robin Thicke #žiadosť #monitorovanie

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...