Potvrdené! George Clooney sa v lete stane otcom

Americký herec a jeho manželka Amal čakajú dvojčatá. Clooney potvrdil radostnú správu americkej moderátorke Julie Chen, ktorá o tom informovala vo štvrtok v televíznej relácii The Talk.

10.02.2017 09:45
George Clooney a jeho očarujúca manželka Amal... Foto: ,
Herec George Clooney a jeho očarujúca manželka Amal Clooney.
debata (6)

Ako uviedla, deti by sa mali narodiť v júni, pričom rovnaký termín potvrdil pre americký týždenník Us Weekly aj zdroj z blízkeho okolia dvojice.

K tehotenstvu britsko-libanonskej právničky sa vyjadril aj priateľ páru Matt Damon. „Veľmi sa z nich teším. Je úžasná, George v každom smere vyhral jackpot. Je to mimoriadna žena a budú skvelí. Budú úžasní rodičia,“ vyjadril sa pre reláciu Entertainment Tonight Canada herec, ktorému podľa jeho slov Clooney novinku prezradil počas spoločného nakrúcania.

Rodák z Lexingtonu v Kentucky a 39-ročná právnička sa spoznali v roku 2013 prostred­níctvom spoločného priateľa. Zasnúbili sa koncom apríla 2014 a v auguste toho roka získali povolenie na sobáš, pričom svadobné oznámenie zverejnili vo vitríne pred radnicou v londýnskej štvrti Chelsea. Svadba sa uskutočnila najprv 27. septembra 2014 v luxusnom hoteli v talianskych Benátkach a následne ich o dva dni neskôr oddali aj na tamojšej radnici. Oba obrady viedol bývalý starosta Ríma Walter Veltroni, ktorý je Clooneyho blízkym priateľom.

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #deti #George Clooney #Amal Clooney

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...