Krásna Miranda Kerr je už mesiace bez sexu! Partner čaká do svadby

Verili by ste tomu? Topmodelka Miranda Kerr je už nejaký ten mesiac zasnúbená. Bývalá manželka herca Orlanda Blooma však so súčasným partnerom nemá sex.

13.02.2017 00:00
debata
Modelka Miranda Kerr a jej priateľ Evan Spiegel... Foto: SITA/AP, Andrew Harnik
Miranda Kerr a jej priateľ Evan Spiegel Modelka Miranda Kerr a jej priateľ Evan Spiegel zo služby Snapchat prichádzajú na štátnu večeru.

Austrálčanka to prezradila v rozhovore pre noviny The Times. Dostala totiž otázku, či plánuje druhé dieťa, keďže s expartnerom Bloomom má syna Flynna. „Ešte nie. Môj partner je totiž veľmi tradičný muž, záleží mu na tradíciách,“ vysvetlila a doplnila tiež, že neužíva momentálne antikoncepciu, pretože so snúbencom Evanom Spiegelom nemajú sex.

Tridsaťtriročná topmodelka tak určite zaskočila aj samotného novinára. Priznala, že síce s partnerom majú nejaké intímnosti, ale na milovanie obaja čakajú.

Spiegel je jedným z mladých boháčov Ameriky a jeho imanie pochádza najmä zo ziskov, ktoré mu priniesla služba Snapchat. Je jedným z jej autorov a zakladateľov. Tradičný pohľad na to, že so sexom sa čaká až do svadby, však nemá ako jediná mužská celebrita v USA.

Len nedávno veľmi podobné fungovanie priznala aj speváčka Ciara a jej partner – športovec Russell Wilson. Dvojica čakala až do svadby, hoci Ciara už je matkou syna z predchádzajúceho zväzku. Len pár týždňov po svadbe následne oficiálne oznámili, že druhé dieťatko je na ceste.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #manželstvo #sex #trpezlivosť #Miranda Kerr #čakanie #Evan Spiegel

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...