Joni Mitchell sa ukázala na verejnosti. A hneď to bol večierok!

Kanadská hudobníčka, skladateľka a maliarka Joni Mitchell, ktorú v roku 2015 hospitalizovali s mozgovou aneuryzmou, sa ukázala na verejnosti.

13.02.2017 13:47
Joni Mitchell Foto: ,
Speváčka a skladateľka Joni Mitchell.
debata

Sedemdesiattriročná interpretka prišla na večierok hudobného producenta Clivea Davisa, ktorý zorganizoval párty v hoteli The Beverly Hilton v Los Angeles v predvečer udeľovania cien Grammy. Hudobníčke, ktorá bola na vozíčku, robili spoločnosť Cameron Crowe či Daniel Levitin.

Rodáčke z mesta Fort Macleod vzdala počas večera česť speváčka a kamarátka Judy Collins, ktorá predviedla skladbu Both Sides, Now. Podľa príspevku na oficiálnej webstránke www.jonimitchell.com, sa interpretka na večierku cítila dobre a najviac ju oslovili výkony, ktoré podali Chance the Rapper a Mary J. Blige.

Okrem spomínaných sa na párty ukázali napríklad aj Britney Spears, Neil Diamond, Herbie Hancock, Stephen Stills, Maxwell, Jennifer Hudson, Michael Keaton, Quincy Jones, Metallica, Stevie Wonder, Jeremy Renner a ďalší.

Mitchellovú našli v marci 2015 v bezvedomí doma v Los Angeles a neskôr jej diagnostikovali aneuryzmu mozgových ciev. Judy Collins v októbri 2015 prezradila, že speváčka sa postupne uzdravuje. „Od blízkeho spoločného priateľa som sa práve dozvedela, že Joni chodí, rozpráva, maľuje, chodí každý deň na rehabilitácie a robí pokroky,“ uviedla vtedy. Na verejnosti sa ukazuje len zriedka. Vlani v auguste ju napríklad odfotili na koncerte Chicka Coreu v losangeleskom Catalina Bar & Grill.

debata chyba
Viac na túto tému: #párty #verejnosť #Clive Davis #Joni Mitchill

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...