Kylie Minogue mala na stole ultimátum: Buď mladý milenec alebo...

Ten mladík ťa len využíval, mysleli si členovia rodiny slávnej Austrálčanky už pred mesiacmi.

14.02.2017 00:00
Kylie Minogue a  Joshua Sasse Foto: ,
Kylie Minogue a Joshua Sasse na archívnom zábere.
debata

Kylie Minogue (46) už počas Vianoc dostala od rodiny nepríjemné ultimátum týkajúce sa Joshua Sasseho (30). Informuje o tom zdroj pre denník Woman's Day.

Práve sviatky mali byť tým zlomovým okamihom, kedy jej sestra Dannii zistila nepríjemné skutočnosti o vtedajšom partnerovi Kylie. Ultimátum malo znieť: „Buď rodina alebo Joshua Sasse.“ Rodičom speváčky, ani jej mladšej sestre, sa nepozdával vzťah mladého herca k ich dcére od začiatku – mal ju len využívať na to, aby sa stal známejším. Z jeho strany išlo o veľmi zištné konanie, píše spomínaný denník.

Ako napokon vyšlo najavo, Dannii disponovala informáciami, ktoré sa potvrdili – čo sa týka vzťahu Sasseho a jeho kolegyne zo seriálu No Tommorow. Napokon Kylie Minogue oznámila koniec ich vzťahu, ktorý sa začal v roku 2015, prostredníctvom Instagramu, kde koncom januára napísala: „Ďakujem za vašu lásku a podporu počas tejto kapitoly v mojom živote. Ďakujem za pochopenie, že sme sme sa obaja, ja aj Josh, rozhodli ísť rozdielnymi cestami. Jeden druhému prajeme len to najlepšie.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #partner #ultimátum #Vianoce #Kylie Minogue

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...