Mesiace som to tajila, priznala Cindy Crawford o tehotnej Amal Clooney

Mať celebritných kamarátov občas znamená, že musíte byť veľmi dobrí v udržiavaní tajomstiev. Modelka Cindy Crawford by si určite za to zaslúžila uznanie.

15.02.2017 08:30
Cindy Crawford Foto:
Cindy Crawford nezabúda na fanúšikov ani v saune.
debata

V rozhovore však 50-ročná kráska priznala, že si nedávno poriadne vydýchla. Týkalo sa to správ o tehotenstve Amal Clooneyovej, manželky herca Georga Clooneyho, ktorý je dobrým priateľom a tiež obchodným partnerom Crawfordovej manžela.

„Tak konečne to už odhalili! Vďaka nebesám. To tajomstvo som musela držať v sebe celé mesiace,“ vyjadrila sa Crawford v talk-šou Today Show. Priznala tak, že o šťastnom očakávaní hollywoodskeho páru už dlho vedela.

Keď dostala otázku, akú rodičovskú radu by ponúkla známej právničke Amal, odpovedala s humorom. „Najlepšia rada od mojej mamy, ktorú som kedy dostala, bola, aby som nedávala rady, ak ma o ne nik neprosí,“ vysvetlila modelka.

„Nikdy nebudem dobrovoľne radiť. Ak sa ma niekto spýta, bude zvedavý na môj názor, rada niečo poviem. Ale nie som ten typ človeka, čo by iným rozprával, mali by ste to robiť tak a tak,“ pokračovala bývalá supermodelka. Doplnila ešte, že ak by predsa len mohla niečo odporučiť, bola by to radosť. „Užite si to,“ odkázala všetkým budúcim rodičom žena,ktorá je sama mamou dvoch detí.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #materstvo #Cindy Crawford #rada #Amal Clooney

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...