Krásna Bouchard prehrala stávku, musela na rande s fanúšikom

Kanadská tenistka Eugenie Bouchard ukázala, že vie držať slovo, a išla na rande s mladíkom, s ktorým prehrala stávku počas Super Bowlu.

17.02.2017 16:09
debata
Tenistka a modelka Eugenie Bouchard. Foto: Reuters, MIKE SEGAR
Tenistka a modelka Eugenie Bouchard. Tenistka a modelka Eugenie Bouchard.

Potom, čo americkí futbalisti New England Patriots senzačne otočili súboj s Atlantou, musela finalistka Wimbledonu z roku 2014 prijať porážku a v stredu vzala dvadsaťročného Johna Goehrkeho na zápas NBA medzi tímami Brooklynu a Milwaukee.

„Práve som dorazila na svoje Super Bowl Twitter rande a mierime na zápas Brooklynu,“ napísala Bouchardová na svojom twitteri k stretnutiu s odvážnym študentom, ktorý sa nebál osloviť slávnou športovkyňu.

Tá v polčase Super Bowlu pri vedení Atlanty 21:0 na sociálnych sieťach nepochybovala o výhre Falcons. Fanúšik Patriotov Goehrke jej preto navrhol stávku, že ak Atlanta prehrá, pôjde s ním Bouchard na rande. Aktuálne 44. hráčka sveta ponuku prijala a následne mohla len neveriacky sledovať, ako Patrioti predviedli najväčší obrat v histórii Super Bowlu a vyhrali 34:28 v predĺžení.

Bouchardová nielenže prehranú stávku splnila, ale tiež sa poučila. Počas vyhlasovania hudobných cien Grammy napísala na Twitter: „Dnes nestávkujem!“

Dvadsaťdvaročná Kanaďanka sa už vo štvrtok po spomenutom zápase objavila na slávnostnom uvedení plavkového špeciálu Sports Illustrated na rok 2017. Sexi blondínka v ňom pózuje aj so športovkyňami ako Serena Williams či Aly Raisman.

Topmodelka Kate Upton je hviezdou titulnej...
V novom vydaní magazínu Sports Illustrated...
+9Niekdajšia topmodelka Christie Brinkley (v...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rande #Stávka #Super Bowl #Eugenie Bouchardová

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...