George Clooney o otcovstve: Na Belmonda sa zatiaľ nechytám

Slávny herec pre francúzsku televíziu porozprával o svojej budúcej úlohe otca. Ako sa cíti?

22.02.2017 12:00
Amal Clooney a George Clooney Foto: ,
Amal Clooney a George Clooney.
debata (1)

George Clooney (55) a Amal Clooney (39) sa stali po oznámení, že budú mať dvojičky, najsledovanješím párom šoubiznisu. A zatiaľ, čo sa k tehotenstvu krásnej právničky vyjadrovali všetci naokolo, oscarový herec mlčal. Čo-to o svojej budúcej úlohe otca povedal až teraz, v rozhovore s francúzskym moderátorom Laurentom Weilom v jeho televíznej šou.

Počas 13-minútového rozhovoru prišla reč aj na vek Clooneyho. Ten vtipne poznamenal, že len nedávno zistil, že herec Jean-Paul Belmondo (83) sa stal otcom aj v sedemdesiatke. „Takže som sa hneď začal cítiť o čosi lepšie, lebo ja budem mať len 56 rokov,“ zažartoval.

Keďže Clooney sa narodil 6. mája, prezradil, že deti prídu na svet až po tomto dátume. „Sme nesmierne šťastní a vzrušení. Bude to dobrodružstvo. Všetko, čo nás čaká, prijmeme s otvorenou náručou,“ dodal.

Ako ďalej povedal, jeho priatelia si z neho na túto tému často robia žarty, keďže väčšina z nich má v jeho veku už deti, ktoré chodia na vysokú. „Samozrejme, že veľa vecí sa zmení. Ale taký už je život. A tak to má predsa byť.“ A keďže Clooneyho mama pred časom novinárom prezradila, že slávny pár privíta na svet chlapca a dievčatko, celý svet napäto čaká, aké mená rodičia zvolia.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #George Clooney #dvojičky #Amal Clooney

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...