To myslí vážne?! Beyoncé prišla na basketbal v župane za 22-tisíc dolárov

Tehotná speváčka Beyoncé po zisku dvoch cien Grammy v predminulú nedeľu pokračuje v pestrom spoločenskom živote. Jeho súčasťou je aj návšteva basketbalového zápasu.

22.02.2017 13:10
debata (1)
Speváčka Beyonce vyrazila na basketbal v kimone... Foto: Reuters, Derick E. Hingle
Beyonce Speváčka Beyonce vyrazila na basketbal v kimone z dielne značky Gucci. Za 22-tisíc dolárov.

Práve tam sa objavila hviezda spoločne s manželom Jay-Z a dcérkou Blue Ivy, aby ukázali svetu, že sú jedna veľká šťastná rodina. Pribudnúť by do nej čoskoro mali dvojičky, o ktorých narodení informovala Beyoncé na internete.

Fanúšikov speváčky však zaujalo aj čosi iné. Hviezda, o ktorej priazeň sa predbiehajú módne značky po celom svete, sa totiž na basketbalovom zápase objavila v hriešne drahom kuse oblečenia. Na džínsy a top si obliekla kimono z dielne talianskej značky Gucci.

zväčšiť Speváčka Beyonce s vejárom Gucci za 450 dolárov. Foto: SITA/AP, Max Becherer
Beyonce Speváčka Beyonce s vejárom Gucci za 450 dolárov.

Oficiálna cena kvetinami a maľbami tigra potlačeného plášťa, ktorý je na niektorých miestach olemovaný kožušinou, je 21 945 dolárov. A aby toho nebolo málo, v rukách ešte zvierala vejár – samozrejme, tiež značkový a tiež poriadne drahý. Kúsok od firmy Gucci stojí 450 dolárov. K luxusu zjavne vychováva aj dcérku Blue Ivy. Jej model detských šiat Gucci s výšivkou psov stojí bezmála 1800 dolárov.

Je isté, že diva nemá núdzu o peniaze, veď s manželom patria medzi najlepšie zarábajúcich umelcov Ameriky. Na druhej strane je však otázne, či podobná výstroj na obyčajný športový zápas, nie je vlastne len zbytočným predvádzaním sa.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Beyonce #luxus #basketbal #Gucci #kimono

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...