Pre ochranu detí všetko! Amal Clooney končí s Irakom, vyhne sa hrozbám

Očakávaných potomkov Georga Clooneyho a jeho manželky, právničky Amal Clooneyovej sa rozhodli budúci rodičia chrániť najvyššou možnou mierou. Herec to prezradil pre Paris Match.

24.02.2017 00:00
George Clooney a jeho očarujúca manželka Amal... Foto: ,
Herec George Clooney a jeho očarujúca manželka Amal Clooney na archívnom zábere.
debata

Podľa jeho vlastných slov si uvedomujú s partnerkou, že musia myslieť na dobro detí a na bezpečnosť budúcej mamičky. „Rozhodli sme sa byť zodpovednejší a vyhnúť sa nebezpečenstvu,“ uviedol oscarový herec. „Nebudem cestovať do južného Sudánu, ani do Konga a Amal nepocestuje viac do Iraku a vyhne sa miestam, kde nie je vítaná,“ komentoval Clooney.

Jeho polovička je ako ľudsko-právna obhajkyňa a právnička často vystavená rozličným vyhrážkam a údajne pravidelne dostáva do pošty odkazy obsahujúce hrozbu smrti. Manželia sa momentálne presúvajú medzi troma krajinami na dvoch kontinentoch. S príchodom detí sa však budú musieť rozhodnúť, kde sa usadia.

„Máme šancu žiť v troch rôznych krajinách. Taliansko, Veľká Británia alebo Amerika. Ale akonáhle deti pôjdu do školy, bude nutné sa rozhodnúť, kde sa usadíme,“ myslí už do budúcnosti Clooney.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #bezpečnosť #Irak #hrozba #George Clooney #Amal Clooney

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....