Tehotná Cheryl Cole konečne ukázala krivky. S bruškom to má 'za pár'

Hoci sa o jej tehotenstve písalo už mesiace, speváčka Cheryl Cole sa vyhýbala pozornosti médií aj verejnosti. Jej nové zábery sú teda veľkým prekvapením.

23.02.2017 15:05
debata

Bývalá členka formácie Girls Aloud sa objavila na titulnej strane novín Daily Mirror, ako pózuje v obopnutých elastických čiernych šatách. Jej tehotenské bruško je už poriadne zaoblené a tmavovlasá speváčka vyzerá, že to má do odchodu na pôrodnú sálu „za pár“.

Tridsaťtriročná Cole čaká prvý prírastok so svojím súčasným priateľom – členom formácie One Direction Liamom Payneom. Ten je od speváčky mladší o rovných desať rokov.

Dvojica sa pozná z videnia už dávnejšie, keďže Payne je v úzkom kontakte so Simonom Cowellom – manažérom a televíznym porotcom, ktorý dobre pozná aj Coleovú. Iskra údajne medzi nimi preskočila koncom roka 2015, keď sa Payne objavil na nakrúcaní televíznej speváckej šou X Factor. Oficiálne spolu začali randiť začiatkom minulého roka.

O tom, či prominentní partneri plánujú aj svadbu, sa však zatiaľ len špekuluje. Príťažlivá brunetka má totiž za sebou dve skrachované manželstvá. Prvé s futbalistom Ashleym Coleom a druhé so šéfkuchárom Jeanom-Bernardom Fernandezom Versinim.

Speváčka a televízna porotkyňa Cheryl Cole... Foto: SITA/AP, Joel Ryan
Cheryl Cole Speváčka a televízna porotkyňa Cheryl Cole pózuje fotografom v Cannes.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #Cheryl Cole #bruško #titulná strana #Daily Mirror

+ Malé kroky vedú k veľkým zmenám v zdraví a športe.
Nevyberajte si tú najjednoduchšiu cestu, nie je to poslanie...

+ Pozor, čo dnes zjete, škodíte tým svojmu žalúdku a črevám.
Čas na zmenu kariéry? Nasledujte svoje srdce a...