Blond kontra ryšavá! Tieto dve Slovenky si v Prahe závidieť nemusia

Andrea Kerestešová a Michaela Badinková sú spokojné u načich susedov. A na akcie si s úsmevom vyrazia spoločne.

28.02.2017 00:00
debata

Hneď dve krásne Slovenky bok po boku. A o nevraživosti či závisti nemohlo byť ani reči. Obe sú u našich českých susedov úspešné.

Andrea Růžičková (Kerestešová) a Michaela... Foto: Profimedia
Andrea Růžičková (Kerestešová) a Michaela Badinková Andrea Růžičková (Kerestešová) a Michaela Badinková (vľavo) na prezentácii športovej značky.

Krásna ryšavka Andrea Kerestešová (33), ktorá sa v lete vydala za muzikanta Mikoláša Růžičku, ide v Čechách z jedného televízneho projektu do druhého. Aj preto sa môže na akciách spokojne usmievať. Tento raz prezentovala bežecké novinky pre športovú značku a tak namiesto decentnej róby zvolila športové oblečenie. Štíhlej herečke nebolo čo vyčítať, úzke džínsy jej sedeli ako uliate. A keďže nezabudla ani na výrazný rúž, pôsobila o čosi výraznejšie ako jej slovenská kolegyňa, Michaela Badinková.

Tá sa u divákov navždy zapísala ako predstaviteĺka hlavnej ženskej úlohy v komédii o slávnych básnikoch – Ako básnici nestrácajú nádej (2003). V roku 2016 si zahrala aj v ďalšom pokračovaní filmu – Ako básnici čakajú na zázrak. 38-ročná herečka už dávnejšie „vymenila“ ryšavú farbu vlasov za blond a aktuálne sa v českých televíziach objavuje hneď v niekoľkých seriáloch. Aj ona zvolila športový look, čo bolo na zameranie akcie celkom prirodzené.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Praha #Michaela Badinková #Andrea Kerestešová

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...