Nikdy som netúžil byť slávny, vyhlásil miláčik žien Jamie Dornan

Severoírsky herec Jamie Dornan nikdy nechcel byť slávny. Tridsaťštyriročný model to povedal v rozhovore pre britský magazín Heat.

01.03.2017 08:00
debata
Herec Jamie Dornan. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herec Jamie Dornan. Herec Jamie Dornan.

„Nikdy som nechcel byť slávny. Viem, že v niektorých prípadoch je to neodvratné a sympatizujem s týmito jednotlivcami. No väčšina ľudí chce byť slávna,“ uviedol.

„Môj život je celkom normálny, teda okrem dní, keď som na červenom koberci a pózujem fotografom, no takýchto dní je málo,“ dodal hrdina ságy Päťdesiat odtieňov, ktorá ovládla kiná v prípade premiéry oboch filmov. Na tretí sa stále čaká. Do kín by sa mal dostať najskôr o rok.

Dornan, ktorý odštartoval kariéru ako model pre významné módne značky, na filmovej scéne debutoval v roku 2006 snímkou Mária Antoinetta, v ktorej stvárnil grófa Axela von Fersena. Okrem toho sa objavil aj vo filmoch ako Beyond the Rave (2008), Shadows in the Sun (2009), Flying Home (2014) či Operácia Anthropoid (2016). Na vyhlásení tohtoročných Oscarov nechýbal ani s manželkou Ameliou Warnerovou, ktorá je tiež herečka a zároveň sa venuje aj hudobnej produkcii.

Herec Jamie Dornan a jeho manželka Amelia Warner. Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Herec Jamie Dornan a jeho manželka Amelia Warner. Herec Jamie Dornan a jeho manželka Amelia Warner.
debata chyba
Viac na túto tému: #sláva #túžba #Jamie Dornan

+ Na alkohol dnes zabudnite, zvoľte si dnes inú cestu.
Osviežte si myseľ a opakujte si čo už viete a k tomu sa...

+ Nedávajte do seba kopu liekov, vaše telo s tým nie je OK.
Dnes toho budete mať na práci dosť, preto...