Čo majú moje prsia spoločné s feminizmom, hnevá sa Emma Watson

Herečku Emmu Watsonovú nedávno kritici obvinili z toho, že je pokrytecká. Na jednej strane sa tvári ako feministka, na druhej strane pózuje v šteklivých a poloodhalených pózach, ktoré vraj znevažujú ženy. Je to pravda?

07.03.2017 00:00
Herečka Emma Watson vyzerala nádherne. Foto: ,
Herečka Emma Watson vyzerala nádherne.
debata (6)

Nuž, pravda je, že pôvabná hviezda očakávaného filmu Kráska a zviera sa pre magazín Vanity Fair nechala nafotiť módnym fotografom Timom Walkerom hore bez, pričom má cez plecia prehodený vyšívaný kabátik. Na otázku agentúry Reuters, ako by reagovala na kritikov tohto jej konania, však odpovedala veľmi rezolútne.

„Konanie ľudí mi neustále odhaľuje, koľko nedorozumenia a nepochopenia panuje okolo toho, čo vlastne je feminizmus,“ uviedla v rozhovore, ktorý citoval magazín People. „Feminizmus je o tom, dať ženám možnosť voľby. Feminizmus je o slobode, o oslobodení sa a o rovnosti. Naozaj neviem, čo majú moje prsia s tým všetkým spoločné,“ reagovala herečka, ktorá dodala, že z takýchto reakcií je zmätená. „Doslova som v nemom úžase,“ podkotla.

Paradoxné je, že do Watsonovej sa verejne nenavážali muži, ale práve známa žena. Ide o moderátorku z rádia, novinárku a komentátorku Juliu Hartley-Brewerovú. Tá na svojom účte na Twitteri zverejnila momentku z magazínu Vanity Fair a ironicky pod ňu napísala komentár o tom, že niekto narieka, prečo ho neberú vážne a pritom ukazuje prsia.

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #prsia #kritika #Emma Watson #feminizmus

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...